Martin Rozema – oktober 2020

okt 1, 2020 | Exposities

Mijn naam is Martin Rozema en naast mijn werk als uitvoerend fluitist, fluitdocent op de muziekscholen Heiloo en Artiance sta ik ook 2 dagen voor de klas als leerkracht van groep 6/7 van RK-basisschool ’t Baeken in Alkmaar.

Op basisschool ’t Baeken behandelen we elk jaar tijdens de geschiedenislessen ‘De Gouden Eeuw’. In die periode gaan we kunst uit die tijd beschouwen. We bekijken verschillende schilderijen van Rembrandt, Vermeer, Hals etc.. De leerlingen vragen dan regelmatig: “Meester, moeten we ook zo streng kijken?” “Ja zeker!” Het lukt ze ook. Tijdens de lessen komt uitvoerig ter sprake waarom de mensen op de schilderijen zo kijken.

Fotografie is begonnen als een hobby en snel kwamen er verschillende opdrachten binnen. Vooral portretfotografie heeft mijn aandacht. Vooral veel collega’s in de muziek weten mij te vinden als portretfotograaf. Zelf ben ik als fluitist actief met het geven van concerten in o.a. verschillende orkesten en de Band BB’6 (Burt Bacharach 6).

Heb als fotograaf al verschillende exposities gedaan met dit project maar ook met andere thema’s bijv. ‘Natuur!’

Dank voor deze expositie aan:
Nienke, Elin, Duco, Mher, Bram, Joris, Ton, Esmee, Ari, Joël, Nedim, Zoey, Rosa, Thije, Rahwa, Sabine en Troy .

 
 
 

 

Deze expositie is te zien van 1 t/m 31 oktober 2020

 

 

 

Extra informatie

Unieke Kunstkaarten

Ben je opzoek naar een unieke ansichtkaart dan slaag je bij het kruithuisje altijd. Prachtig werk van kunstenaars om iemand een plezier mee te doen of gewoon voor jezelf om van te genieten.

Kaartje nodig? Het Kruithuisje!

Bezoekadres


Het Kruithuisje

Clarissenbolwerk 1

1811 GZ Alkmaar

Tel: 06 17 73 08 83

Social Media


Openingstijden


ma: gesloten
di: gesloten
wo: 12:00 - 17:00 uur
do: 12:00 - 17:00 uur
vr: 12:00 - 17:00 uur
za: 12:00 - 17:00 uur
zo: 12:00 - 17:00 uur

Afwijkende openingstijden op aanvraag.