Peter Swidde – September 2019

aug 30, 2019 | Exposities

Peter Swidde is een Olieverfschilder uit Alkmaar. Peter is een kunstenaar in hart en nieren, en creëert de mooiste schilderijen. Zijn werk is vol kleur en altijd een tikkeltje eigenwijs.

Peter: ‘De interesse in schilderen werd al gewekt in mijn jeugd. Met het technisch schetsen op de LTS onder de bezielende leiding van Dhr Schie, waarvan ik leerde om alle lijnen te laten staan en niet te gummen. Helaas kreeg ik ontstoken ogen en problemen om het schoolbord te zien. Daardoor koos ik voor de bouw om vrij te zijn. Nu zie ik het weer beter zie, voel ik me vrijer en werk met het paletmes. Zo is er ook een verschil in werk te zien op de website: www.peterswidde.nl

Ik ben inmiddels gepensioneerd en hoop nog een hoop te creëeren.

Expositie bezichtigen?

Deze expositie is te bezichtigen gedurende de maand september 2019.

Extra informatie


Website Peter Swidde

 

 

Fotografie: Aangeleverd

Unieke Kunstkaarten

Ben je opzoek naar een unieke ansichtkaart dan slaag je bij het kruithuisje altijd. Prachtig werk van kunstenaars om iemand een plezier mee te doen of gewoon voor jezelf om van te genieten.

Kaartje nodig? Het Kruithuisje!

Bezoekadres


Het Kruithuisje

Clarissenbolwerk 1

1811 GZ Alkmaar

Tel: 06 17 73 08 83

Social Media


Openingstijden


ma: gesloten
di: gesloten
wo: 12:00 - 17:00 uur
do: 12:00 - 17:00 uur
vr: 12:00 - 17:00 uur
za: 12:00 - 17:00 uur
zo: 12:00 - 17:00 uur

Afwijkende openingstijden op aanvraag.