Ria van Haastrecht – december 2023

mrt 9, 2023 | Exposities

Ik ben Ria van Haastrecht, ben getrouwd en samen hebben wij 2 fijne zoons.

Op dit moment geniet ik erg van de herfst. Elke dag veranderd de natuur zichtbaar, zo hebben alle seizoenen hun eigen charmes. Ik hou van wandelend in het duin of op het strand en hou ook van creatief bezig zijn. Zo kwam Janny van Dijk op mijn pad. Haar schilderijen raakte me en ze geeft ook les. Zo ben ik begonnen met schilderen. Na een paar lessen intuïtief schilderen bij Janny kwam ik erachter, dat ik het leuker vond, om dingen na te schilderen. Dat ben ik dan ook zelf gaan doen. Soms raak ik maanden mijn kwasten niet aan en het volgende moment kan ik ook wel eens met 3 tegelijk bezig zijn 

Ik heb sinds kort Reiki 2 afgerond, heel fijn om te ervaren hoe deze energie voelt. Daar hoop ik mensen, op afstand, een behandeling mee te mogen geven.

Maar voor nu, kijk ik er naar uit, om te mogen exposeren in Het Kruithuisje. Mocht je nieuwsgierig zijn geworden, wees welkom en veel plezier!

De expositie is te zien van 1 t/m 31 december 2023 in Het Kruithuisje te Alkmaar

Extra informatie

Unieke Kunstkaarten

Ben je opzoek naar een unieke ansichtkaart dan slaag je bij het kruithuisje altijd. Prachtig werk van kunstenaars om iemand een plezier mee te doen of gewoon voor jezelf om van te genieten.

Kaartje nodig? Het Kruithuisje!

Bezoekadres


Het Kruithuisje

Clarissenbolwerk 1

1811 GZ Alkmaar

Tel: 06 17 73 08 83

Social Media


Openingstijden


ma: gesloten
di: gesloten
wo: 12:00 - 17:00 uur
do: 12:00 - 17:00 uur
vr: 12:00 - 17:00 uur
za: 12:00 - 17:00 uur
zo: 12:00 - 17:00 uur

Afwijkende openingstijden op aanvraag.